+31 (0)77 374 54 04 | info@3dartifex.nl | Contact

3D Artifex - 3D technisch ontwerp- & adviesbureau

Van idee tot functioneel product!

Gietwerk


3D Artifex realiseert complete maatwerkoplossingen.


Geavanceerde computertechnologie, gedegen vakkennis, creativiteit, ambachtelijke vaardigheid én pure passie voor het vak modelmaken vormen samen de solide basis.  


Van een creatieve verpakking voor perziken tot een gietijzeren cilinderkop van 1500 kilogram voor een passagiersschip; om twee uitersten te noemen. 3D Artifex engineert en realiseert uw ideeën tot een tasbaar functioneel product.


Ongeacht de complexiteit van het ontwerp zorgt 3D Artifex voor een snelle, flexibele en precieze omzetting naar de gewenste vorm.


Het gebruik van een hoogwaardig 3D tekenpakket in combinatie met de ambachtelijke en vakmatige kennis staat borg voor een adequate en snelle productie van 2D/3D tekenwerk, gietwerk, prototypes, 3D prints, en modellen.


3D Artifex kan krachtig en tijdbesparend anticiperen op de diversiteit aan ontwerp- en tekensystemen waarmee de klanten werken. Deze kennis van 3D systemen stellen 3D Artifex in staat om samen met de klant een optimale procesgang te realiseren, waarbij de voortgang op ieder moment en tot in ieder detail kan worden gemonitord en bijgestuurd. Deze aanpak van co-engineering biedt zowel de klant als 3D Artifex de mogelijkheden om elkaars kennis te bundelen om zo het best denkbare resultaat te realiseren.


Sierputdeksel - Augustijnenklooster

1200 kg Gietijzer


Wat kunnen wij voor u betekenen?


✓ Leveren gietwerk

✓ Ontwerpen Gietwerk

✓ Vormtechnisch ontwerpen

✓ Industrieel ontwerpen

✓ 3D product visualisatie

✓ 2D naar 3D

✓ Reverse engineering


Onze klanten


✓ Overheid

✓ Gemeenten

✓ Architectenbureau's

✓ Stadsarchitecten

✓ Bouwbranche

✓ Particulieren

Contact

Offerte aanvragen

Lantaarnpaal - Stadspark

Baluster - Sierhekwerk

Parkbank - Stadspark

Deurschild - Monumentaal stadsgebouw

Gietwerk